کلاهبرداری ۴۰ هزار دلاری با وعده‌ها اغوا کننده در بازار رمزارز‌ها هشدار رگبار و رعد و برق در نیمه شمالی تهران فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی و دادگستری ایذه دستگیر شد شلیک پلیس تهران به شرور خطرناک محله دیلمان تغییر روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس ایران + جزئیات  تراز نیروی انسانی آموزش و پرورش تغییر می‌کند/ تخصیص ۷۰ درصد اعتبار سرانه مدارس شبانه‌روزی راهکار‌های حقوقی محاکمه رژیم صهیونیستی در مراجع بین‌المللی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۹؛ هشدار نارنجی گرما در ۲۲ استان آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد

اینستاگرام و واتس‌اپ حذف شدند

اینستاگرام و واتس‌اپ که طی روز‌های گذشته مسدود شده‌اند از کافه بازار و مایکت حذف شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 25
کد خبر: ۱۵۱۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، اینستاگرام و واتس‌اپ که طی روزهای گذشته مسدود شده‌اند امروز از کافه بازار و مایکت حذف شدند.

زمانی که برای دانلود و نصب اپلیکیشن اینستاگرام و واتس‌اپ به کافه بازار می‌روید، نتیجه‌ یک پیغام است با این مضمون: متاسفانه در حال حاضر امکان ارائه‌ این اپلیکیشن را نداریم. از اینکه محدودیت‌های ما را درک می‌کنید ممنونیم.

اینستاگرام و واتس‌ اپ از دسترس خارج شدند

اینستاگرام و واتس اپ طی روزهای گذشته از دسترس خارج شده‌اند و با فیلتر شکن هم دچار اختلال است و باز نمی شود.

اتفاقات شب‌های گذشته و استفاده از بسترهای این دو پلتفرم باعث این تصمیم شده است.

گفتنی است، اینترنت هم از شب گذشته قطع شد و از صبح امروز در حال وصل شدن است تا ظهر اکثر نقاط وصل می‌شود.

دسترسی به کدام سایت‌ها و پیام رسان‌ها امکان‌پذیر است

نیازهای مردم در استفاده از خدمات الکترونیکی، چه آنهایی که مرتبط هستند با خدمات سایت‌های داخلی مانند خرید و فروش، تاکسی‌های اینترنتی، بانک‌ها، خدمات مالی، خدمات حوزه سلامت و نسخه الکترونیکی و غیره یا نیازهایی که به شکل خدمات ارتباطی با استفاده از ظرفیت پیام‌رسان‌های داخلی، برنامه‌های کاربردی، ابزارک‌ها و برنامه‌های کاربردی تلفن همراه داخلی برقرار است و مشکل خاصی نیست.

در حوزه خدمات دولت از طریق پنجره واحد خدمات دولت، خدمات دولت الکترونیکی به شکل روان درحال انجام است.

سایت‌های با دامنه ir بدون مشکل باز می‌شوند

نرم افزارهای کاربردی موبایلی و وبگاه‌هایی که در دامنه IR هستند، اینها بدون مشکل و بدون وقفه فعالیت خود را ادامه می‌دهند؛ علاوه بر این در حوزه خدمات بین‌المللی هم اینترنت بین‌الملل بدون مشکل در دسترس است.

برخی پلتفرم‌های خارجی موقتا محدود شدند

فقط برای بعضی از پلتفرم‌ها و سکوهای خارجی به دستور مراجع ذی‌صلاح به صورت موقت محدودیت‌هایی وضع شده که مطابق ضوابط و مقررات، کار آنها به صورت موقت و محدود انجام می گیرد.

آخرین وضعیت اینترنت، اینستاگرام، واتس‌اپ و دسترسی به سایت‌ها

طی روزهای گذشته بنا به تصمیم مقامات مسئول اینترنت همراه قطع و دسترسی به اینستاگرام و واتس اپ مسدود است. البته ظهر پنج‌شنبه اینترنت در اکثر نقاط کشور وصل اما مجددا از بعد از ظهر قطع شد.

قطعی اینترنت باعث قطع شدن دسترسی به همه پلتفرم‌ها و سایت‌ها شده بود اما از پنج‌شنبه با وجود قطع اینترنت دسترسی به برخی سایت‌ها و پلتفرم‌ها باز شد.

اینترنت وصل می‌شود

پیگیری‌های خبرنگار خبرگزاری برنا حکایت از این دارد که مشکل قطعی اینترنت رفع می‌شود اما همچنان محدودیت دسترسی به اینستاگرام و واتس اپ ادامه دارد و زمان وصل شدن آنها اعلام نشد. 

وزیر کشور هم اعلام کرد محدودیت اینترنت موقتی است و با آرام شدن شرایط دوباره محدودیت‌ها رفع می‌شود./ برنا

ارسال نظر